Оставете дълготрайно впечатление във вашите бизнес партньори

  Поднесете уникални, ръчно изработени, фигури от шоколад на вашите бизнес партньори, колеги и клиенти! Вкусни, елегантни и детайлно изваяни, шоколадовите фигури по поръчка на The Art of Chocolate Factory са произведени от истински натурален шоколад, без ГМО и вредни съставки. Избирайки нашите шоколадови фигури по поръчка за вашите корпоративни събития, вие залагате на висококачествен тъмен шоколад, изготвен по класическа рецепта, от доказани майстори в занаята!   В нашият каталог можете да откриете широк набор от уникални, закачливи и тематични фигури от шоколад, подходящи за всеки повод. Всеки един от нашите шоколади по поръчка може да бъде допълнително персонализиран, спрямо вашите желания. Придайте личен характер на сладкия дар, добавяйки вашето фирмено лого, слоган или корпоративно послание.   За тези от вас, които желаят да подарят единствени по рода си подаръци, нашите майстори предлагаме и възможността за изработка на уникални шоколадови фигури по поръчка. Представете логото си, изваяно от натурално какаово блаженство, зарадвайте колеги и служители с тематични фигури от шоколад или грабнете клиенти и партньори с оригинална изненада! Свържете се с нас на тел. +359 896 706 005  и нашите майстори-сладкари ще вдъхнат шоколадов живот в идеите ви.  

Оставете незабравимо настроение с нашите шоколадови фигури по поръчка

                                        В света на бизнеса, всеки жест е от значение!

Поднасяйки шоколадов дар в корпоративната сцена, вие оставяте силно впечатление у получателя, превръщайки се от просто поредния бизнес партньор в компанията, готова да положи необходимите усилия. Бъдете оригинални – фирмените химикалки, тетрадки и ключодържатели залагат на желанието на получателя да ги използва. Апетитните, брандирани, фигури от шоколад гарантирано ще влязат в употреба и ще бъдат запомнени години след поднасянето им! Гарантирайте си водеща позиция в спомените на получателя с помощта на нашите уникални шоколадови фигури по поръчка!   Шоколадови фигури по поръчка – Допълнителна информация  Поднесете здравословно шоколадово изкуство с The Art of Chocolate Factory Нашите шоколадови фигури по поръчка се изработват ръчно, от майстори с око за детайла и дълги години опит с сферата на шоколадовото изкуство. Комбинирайки доказана класическа рецепта с иновативни производствени приуми, ние ви поднасяме дарове с 54%-тово какаово съдържание, без наличието на ГМО елементи и други вредни добавки.  

  Нашите Клиенти

През годините, ние имахме удоволствието да работим с редица изявени фирми на територията на страната, предоставяйки им възможността да се възползват от нашите уникални шоколадови фигури по поръчка. Сред тях ще срещнете имена като: Видима Идеал Стандарт, Лайънс Клуб Габрово, Луфтханза Техник София (по взаимен проект, в сътрудничество с Графити ББДО София), Габровска Масонска Ложа Ятрус, Хотел Маринела, Хенди ЕЕОД, Wurth, BOSCH, SERDIKA CENTER, Геострой Ад и др.   За повече информация относно нашите корпоративни шоколадови фигури по поръчка, можете да се свържете с нас на: +359 896 706 005